WHITE-PAPER

The Extricom Experience

 

Het veelgeprezen Extricom draadloze LAN systeem bevat vele innovatieve vindingen en verbeteringen op het gebied van WLAN perfomance, flexibiliteit en gebruiksgemak.

 

Vernieuwend denken over systeemopbouw biedt organisaties een oplossing die niet alleen IEE802.11 compliant is, maar tegelijkertijd alle vooroordelen over Wi-Fi van de baan veegt.

Gegarandeerde, stabiele prestaties, die vastgelegd worden in de eerste Service Level Agreement (SLA) (Dienstenniveau overeenkomst) op WLAN gebied, ter wereld.

Eenvoudig te implementeren en te onderhouden, zonder ingewikkelde RF Cell planning.

Levert naadloze mobiliteit en hoge capaciteit met meerlaagse dekking en geen interferentie van naastliggende radiokanalen.

Ontworpen voor bedrijfs "triple play" (Wi-Fi, telefonie en video/security) zonder performance trade-offs.

Uiterst betrouwbare WLAN, zoals een traditioneel bedraad netwerk, overal op uw locatie.

In het kort: Met Extricom kunt u de volledig draadloze onderneming verwezenlijken. Voice (VoWLAN), data, en video, en location services altijd en overal beschikbaar in een robuuste draadloze omgeving ongeacht de locatie. "The Interference-Free" WLAN System" is speciaal ontworpen om de complexiteit van bestaande Wi-Fi oplossingen te omzeilen en uw netwerkcapaciteit ook in de toekomst te garanderen.

 

Avaya IP Office Telefooncentrale

De Avaya IP Office is een zeer compleet telefonieplatform met vele extra's die u bij andere systemen apart zou moet aanschaffen, waarbij het dan maar de vraag is of de systemen met elkaar corresponderen. De ontwikkeling van de IP Office is volledig gebaseerd op IP technologie. Echter bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de zienswijze, dat telefonie de levensader is van uw bedrijf. Vanuit deze gedachte is de IP Office ontwikkeld, zodat wat er ook op het LAN gebeurt het telefoonverkeer gewaarborgd blijft.

 

De Avaya IP Office is toereikend voor de markt van 2 tot en met 360 fysieke toestelpoorten. De keuze voor een IP Office 500 garandeert u, dat u ook in de toekomst beschikt over voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

 

De extra faciliteiten die de Avaya IP Office u biedt zijn onder andere:

- Nooit meer zoeken naar bestanden als de klant belt

- Nooit meer onbereikbaar zijn of altijd in gesprek

- Uw bestanden beveiligen tegen indringers via het Internet

- Snelle toegang tot het internet

- Op afstand (thuis) kunnen werken en inloggen op uw netwerk

- Uw eigen call center creëren

- Een automatische telefoniste

- Oproepen via uw pc beantwoorden

 

Daarnaast heeft de IP Office standaard een contactcenter applicatie en de mogelijkheid tot elke koppeling met een CRM-pakket. Dit maakt de Avaya IP Office tot één van de nieuwste generatie communicatie-middelen.

 

De IP Office is het hart van uw organisatie, het sluit systemen op elkaar aan en waakt tegen indringers via het internet. Het is de verbinding met het internet, uw klantadministratie, telefoniste, controller, voice-mailbox en uw call center.